Ta bussen på semestern

Buss är inte ett okänt sätt att resa på semester, men det är gravt underskattat. Det finns så många fördelar som man missar både när man kör bil och när man flyger. Bussresor tar dig bekvämt ditt du vill. Snabbare och billigare. Utgår du från Göteborg kan du Kontakta oss på Hisinge Buss AB när du vill hyra buss.
Kolla på vår hemsida för att få mer information om vad vi kan göra för dig och hur din semester skulle kunna se ut.

Bättre än flyg och bilHyra buss

Varför är buss bättre än flyg? Först och främst slipper du ta dig ut till en flygplats, stå i timmeslånga köer för att sedan bli muddrad av en påträngande tullare. Sedan får du sitta i en plåtburk i någon timme för att landa och inte hitta din väska – då den råkat hamna i Ulan Bator.
Med buss stiger du på bussen och väskan finns i utrymmet under dig. Du har toalett med dig och bussen stannar vid förträffliga restauranger på vägen så du får äta riktig mat i stället för några minibitar av något ospecificerat. Framförallt kan du njuta av utsikten där du åker fram mot ditt semestermål.

Bussens fördelar – top 5

Här kommer de 5 orsakerna till varför buss är det bästa sättet att resa på semester enligt oss på Hissinge Buss AB:

• Socialt
Hyr ni en buss tillsammans och åker mot ett gemensamt resmål kommer ni med säkerhet att lära känna varandra bättre. (Minst en gång kommer ni att sjunga: ”En busschaufför! En busschaufför!” samt ”Vi har det bra, vi här bak i bussen!”)

• Prisvärt
Är ni ett gäng som delar på allt så blir det billigare än bil. Ni åker då dessutom bekvämare och har en dedikerad chaufför så att alla kan ta en öl eller ett glas vin på vägkrogen.

• Miljövänligt
En buss släpper ut mindre än 40 bilar.

• Bekvämt
Tänk att kunna gå på toa utan att behöva vänta på nästa mack, och utan att förlora tid. ”Pee on to go”.

• Avkopplande
Chauffören sköter färden. Du kliver på sedan hittar föraren dit ni ska och de bästa ställena att äta och pausa på vägen dit.