Skydda dina saker under semestern

Resande, när det inte sker i tjänsten, brukar vanligtvis vara ren eskapism. Vardagen, vädret, grannarna, rättsväsendet – ja, listan på möjliga saker vi vill fly när vi ger oss ut på en långresa kan göras oändlig. Men alldeles oavsett varför vi gett oss iväg vill vi inte behöva oroa oss, särskilt inte för vad som försiggår där hemma medan vi är borta. Bara tanken på att man glömde spisen på innan man gav sig av, att man lämnat dörren olåst eller att någon ska bryta sig in kan lägga sordin på den bästa av resor. Försäkringar täcker värdet på det som förstörts eller försvunnit men kan inte ersätta tillhörigheternas affektionsvärde. Att ha ett kassaskåp hemma är kanske inte något som de flesta tänker sig som en möjlighet, men trots alla framsteg som gjorts i samhället sedan det första kassaskåpet uppfanns förblir de bastanta skåpen en av de säkraste lösningarna för att undvika att få saker stulna. Det vet vi på Kassaskåpsexperten och vi bjuder in alla semesterfirare att fråga oss om Kassaskåp innan de ger sig av.

Lång erfarenhet av kassaskåpKassaskåpexperten

Vi har sysslat med kassaskåp i över trettio år och har sedan starten hjälpt ett stort antal nöjda kunder. Till oss kan du vända dig om du har frågor om kassaskåp, men också om du äger ett skåp som du har problem med. Det kan röra sig om allt från en borttappad nyckel till lagning av ett trasigt skåp eller byte av koder och lås. Eftersom vi jobbat så länge med kassaskåp har vi också kunnat se vilken nytta de kan vara till, och det är alltid något särskilt när folk kommer till oss med sargade men oöppnade skåp, som skadats i samband med misslyckade inbrottsförsök.

Kassaskåp för alla behov

Vi säljer också en mängd olika modeller av kassaskåp. I vårt sortiment finns bland annat:

  • Datamediaskåp
  • Deponeringsskåp och sedelboxar
  • Dokumentskåp
  • Inbrottsfördröjande skåp
  • Stöldskyddsskåp
  • Säkerhetsskåp
  • Vapenskåp
  • Värdeskåp.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Kassaskåpsexperten för mer information om de olika skåptyperna, och för att få råd om vad som skulle skydda dina tillhörigheter bäst. Vi utgår ifrån Malmö men erbjuder snabba servicetider över hela Skåne.