Renovera på resande fot

Semestern är kort nog som den är, det spelar i princip ingen roll hur manga dagar, veckor eller kanske till och med månader man bestämt sig för att ta ledigt, tiden går så snabbt som den aldrig gör när man är på jobbet. Att få till både en semesterresa och en renovering hemma kan vara knepigt, särskilt om det är något större projekt som ni hade tänkt sjösätta. Ett alternativ för att kunna göra båda är att låta renoveringen, till exempel badrumsrenoveringen, äga rum samtidigt som ni är på semester. Det är en bekväm lösning för alla inblandade. I Lund finns Sanitet & Spolteknik, ett pålitligt företag som kan hjälpa er. Gör om ditt badrum hos S & S.

Fördelarna med att slippa bo i byggdammetBadrumsrenovering

Visst låter det rätt härligt att spendera renoveringsperioden i en solstol på en strand med någon form av paraplydrink i handen? Inte nog med att du slipper röran, dammet och alla hantverkare som springer ut och in dagarna i ända, du behöver inte heller lösa problemet med var du ska uträtta dina dusch- och toalettbehov medan badrummet renoveras.

Med hjälp av duktiga hantverkare som sköter allt arbete på plats behöver du personligen inte vara ens i närheten utan kan njuta av din semester på annan ort och sen komma hem utvilad och solbränd till ett sprillans nytt badrum.

Lyckad renovering

Ett par grejer kan vara bra att tänka på för att få till en lyckad renovering. Tipsen nedan gäller dessutom inte bara er som tänkt resa bort under renoveringen, utan också er som kanske måste jobba eller bor på annan ort och får jobbet utfört i sommarstugan eller liknande;

  • Se till att ha en kontaktperson som är på plats åtminstone någon gång då och då för att kunna svara på frågor och se till så att arbetet fortskrider.
  • Var kontaktbar – även om du är på jobbet eller semester, hantverkarna måste kunna nå dig.
  • Välj en bra firma till att utföra jobbet, gärna med referenser från släkt eller vänner till dig.
  • Införskaffa materialet själv innan arbetet påbörjas, då är du säker på att rätt material och färger kommer att användas.