Rätt blås på hotellet

Det finns många globetrotters som så småningom tar sitt intresse för resande till en specifik plats, ofta i sitt hemland och väljer att öppna ett litet vandrarhem, ett hotell eller en bed & breakfast. Då får man fortfarande de där spännande mötena med folk från jordens alla hörn, samtidigt som det inte är superkomplicerat att bilda familj och vara nära de man älskar. Det är lite som det bästa av (minst) två världar. Att få ordning på ett hus som ska ta emot gäster kan dock innebära en del problem längs vägen.

Som tur är finns det professionella företagare som hjälper till med ventilationen. I Jönköping heter proffsen I3acho och de kan berätta allt om sina tjänster och mer du undrar över om ventilation i Jönköping.

Inred efter kundenVentilation i en bussresa

Det är såklart omöjligt att göra alla nöjda, det har man fått inpräntat sen barnsben. Men du som driver ett hotell kan ändå göra dig själv en tjänst och fundera på hur den stereotypiska gästen som kommer eller ska komma i framtiden till just ditt hotell ser ut och hur dennes preferenser ser ut. På så sätt kan du se till att du har ett perfekt hotell för din gäst, oavsett om det mest är barnfamiljer, affärsmänniskor eller tillfälliga besökare som bara stannar en natt som kommer.

Viktiga smågrejer

Ett par saker är lika viktiga i alla hotellrum och är det som människor uppskattar mest. När det ska skrivas recensioner av ett hotell efter att människor har övernattat där, är det ofta dessa grejer som avgör hur många stjärnor folk väljer att sätta och i hur positiva ordalag som den före detta gästen väljer att beskriva sin vistelse.

Hit räknas till exempel:

  • Badrummet – måste vara fräscht, rent och uppdaterat.
  • Sängkläder – rena och helst så nya som möjligt, det värsta som kan hända är att gästen ser att de använts tidigare (alla vet det, men ingen vill tänka på det).
  • TV – så att de som reser ensamma har något att göra är en fungerande tv praktiskt.
  • Internet – nu för tiden är det nästan det viktigaste att ha ett fungerande trådlöst nätverk på rummet.